Σελίδες

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Στη Μόσχα για την πρόκριση

Το SouthWest Paok... "με το ένα ακούει και με το άλλο γράφει" μεταφέροντας πρώτο,τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην φάση των 32 του Europa Leaque,απ' ευθείας από τη Νιόν της Ελβετίας.

Και τώρα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας!!! Αυτή είναι η ομάδα που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των 32 του Europa Leaque. Αυτό είναι το εμπόδιο για να περάσουμε στους 16 της διοργάνωσης... Όπου αν πάνε όλα καλά θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Πόρτο. Μεγάλο όνομα,αλλά εδώ που βρισκόμαστε και δεδομένου οτι γνωρίζαμε όλους τους πιθανούς αντιπάλους (όλα μεγάλα club!) η ΤΣΣΚΑ δεν μας φοβίζει. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να πάει στη Μόσχα και να προκριθεί εκεί μέσα,μουδιάζοντας για άλλη μια φορά,όλη την Ευρώπη...
Ας θυμηθούμε όμως,πως φτάσαμε ως εδώ. Η περιπέτεια ξεκίνησε κάπου αρχές Αυγούστου με αντίπαλο τον Άγιαξ (όχι της Ηπείρου,με αυτόν παίζουμε την Τετάρτη για το κύπελλο) και τον "άδικο" αποκλεισμό της ομάδας(με δύο ισοπαλίες) από την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του champions leaque. Στην συνέχεια,η κληρωτίδα έδειξε Φενέρ.. Πολλοί βιάστηκαν τότε να ξεγράψουν την ομάδα φοβούμενοι το δήθεν μεγαθήριο,οικονομικά και αγωνιστικά. Τα κομάντος όμως,με την ασπρόμαυρη στολή,είχαν διαφορετική άποψη ολοκληρώνοντας έναν πραγματικό άθλο και μάλιστα μέσα στην Κων/πολη. Στη συνέχεια-και οι μνήμες είναι ακόμα νωπές- στην φάση των ομίλων πέσαμε,πάλι ως αουτσάιντερ,με Βιγιαρεάλ,Μπρίζ και την ομάδα που προπονεί ο Καρράς της Κροατίας(σε αδύνατη version). Και εδώ η ομάδα έδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα και στο τέλος με ένα τεράστιο διπλό στο Ζάγκρεμπ είναι εδώ,στη φάση των νοκ-άουτ διπλών αγώνων. Στη φάση των 32!

Ο ΠΑΟΚ στα μέσα του Φλεβάρη,θα συμμετάσχει σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Χωρίς κανένα άγχος,χωρίς φόβο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ θα παίξει για την πρόκριση.Με όπλα την δίψα για διάκριση ως σύλλογος αλλά και οι παίκτες ως μονάδες,την εμπειρία που ήδη έχει αποκομίσει,αλλά και τον κόσμο του(με δεδομένο το sold out στον αγώνα της Τούμπας),μπορεί να πετύχει την υπέρβαση. Μια υπέρβαση που αν έρθει τότε αυτόματα θα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που όλοι επιθυμούμε και ονειρευόμαστε..
Έως τότε όμως,οι υποχρεώσεις τρέχουν για την ομάδα,βρίσκοντάς την μέσα στους εν Ελλάδι στόχους της. Χρειάζεται συγκέντρωση,αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Κέρκυρα την Κυριακή. Ομάδα και λαός,ενωμένοι προχωράν!!!


Αναλυτικά η κλήρωση


1. Νάπολι - Βιγιαρεάλ

2. Ρέιντζερς - Σπόρτινγκ Λισ.


3. Σπάρτα Πράγας - Λίβερπουλ


4. Αντερλεχτ - Αγιαξ


5. Λεχ Πόζναν - Μπράγκα


6. Μπεσίκτας - Ντιναμό Κιέβου


7. Βασιλεία - Σπάρτακ Μόσχας


8. Γιουνγκ Μπόις - Ζενίτ


9. Αρης - Μάντσεστερ Σίτι


10. ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας


11. Σεβίλλη - Πόρτο


12. Ρούμπιν Καζάν - Τβέντε


13. Λιλ - Αϊντχόφεν


14. Μπενφίκα - Στουτγκάρδη


15. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Παρί


16. Μέταλιστ - Λεβερκούζεν


Η κλήρωση για τη συνέχεια...

Νικητής 14 - Νικητής 15
Νικητής 6 - Νικητής 9
Νικητής 12 - Νικητής 8
Νικητής 13 - Νικητής 2
Νικητής 16 - Νικητής 1
Νικητής 4 - Νικητής 7
Νικητής 3 - Νικητής 5
Νικητής 10 - Νικητής 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου