Σελίδες

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Απαγορεύεται νέα γκέλα..

Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε παραμονή ενός αγώνα πρωταθλήματος που πολλοί τον χαρακτηρίζουν κομβικό, κρίσιμο, ντέρμπι (ναι, το διάβασα και αυτό) και βέβαια σαν "αγώνα που κρύβει παγίδες". Διαφωνώ με όλα αυτά και πιστεύω ότι η ομάδα απλά μπαίνει στο
γήπεδο και κερδίζει. Ο αγώνας με το Ηρακλή (Σάββατο 19.30) θεωρώ πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος και θα το αιτιολογήσω. Η ομάδα παρόλο που δεν βρίσκεται σε φόρμα θα κάνει ένα ξέσπασμα και δεν εννοώ ότι θα κερδίσει απλά τον αγώνα αλλά το ότι θα παίξει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο με πρέσινγκ πολύ ψηλά (πιστεύω ότι σε αυτό το tempo ο Ηρακλής δεν έχει καμία τύχη). Οι ηγέτες της ομάδας (Σαλπιγγίδης, Βιερίνια) έχουν ανάγκη για καλές εμφανίσεις και ο αγώνας αυτός θεωρώ ότι είναι ιδανικός για αυτούς να παίξουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Η ενδεκάδα που ενδέχεται να παρατάξει ο Χάβος μοιάζει ιδανική με βάση πάντα τις απουσίες της ομάδας. Θεωρώ επίσης ότι παίκτες που θα παίξουν ύστερα από πολύ καιρό (Σνάουτσερ, Σαβίνι) και άλλοι που ουσιαστικά τώρα παίρνουν την ευκαιρία (Μπαλάφας, Αθανασιάδης) δεν θα προκαλέσουν σύγχυση στην ομοιογένεια της ομάδας αλλά θα την δώσουν μια ώθηση που της λείπει τον τελευταίο καιρό. Η επιθετική τριπλέτα (Σαλπιγγίδης, Βιερίνια, Αθανασίαδης) με τον νεαρό κορυφή δεν ξέρω γιατί αλλά με έχει ψήσει πολύ. Ελπίζω να μην με διαψεύσουν. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Εξάλλου όλοι στην ομάδα θέλω να πιστεύω ότι συμφωνούν με τον τίτλο του άρθρου..

ΥΓ. Χωρίς διάθεση να επηρεάσω απλά θα αναφερθώ στις στοιχηματικές μου επιλογές το Σ/Κ για το Ελληνικό πρωτάθλημα. ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1 (και over 2,5), Πανσεραϊκός - Πανιώνιος 1 και Ξάνθη - Καβάλα 2 (με κάλυψη στο Χ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου