Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πίσω κουφάλες. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ!

Χθες στο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος-με πρόεδρο το μαρινάκη!!!- έγινε η εκδίκαση για την υπόθεση των κατασκευασμένων από την αστυνομία γεγονότων του Βόλου. Η παε ΠΑΟΚ μέσω των εκπροσώπων της,παραθέτοντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ
γεγονότα και έχοντας ισχυρά επιχειρήματα έκανε ότι πέρναγε από το χέρι της. Άσκοπα όμως. Η απόφαση ήταν προδεδικασμένη και προαποφασισμένη. Λίγο πολύ, πιστεύω πως όλοι περίμεναν την τιμωρία περί άδειας Τούμπας. Και ακριβώς αυτό είναι το θέμα,πως το ήξεραν όλοι.
Με την ανακοίνωση της απόφασης, το κύμα αγανάκτησης των Παοκτσήδων πραγματικά ήταν εντυπωσιακό. Ο κόσμος έχει σιχαθεί πια τα "προαποφασισμένα" και το σινιάλο σχεδόν όλων είναι πολεμικό. Κάτι το οποίο κρύβει κινδύνους, αλλά μοιάζει μονόδρομος..
Το ποιόν εξυπηρετεί να είναι άδειο το γήπεδο,αλλά με 30.000 κόσμου απ' έξω,θα το δούμε.
Εμείς με την όποια δυναμική έχουμε από εδώ,καλούμε όλο τον Παοκτσήδικο λαό να είναι έξω από το γήπεδο. Είμαι βέβαιος πως δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Καλούμε την διοίκηση την τελευταία προπόνηση της Τρίτης να την κάνει στη Τούμπα,ανοιχτή στο κόσμο, ώστε να ντοπάρουμε τα ήδη ντοπαρισμένα κομμάντος-παίκτες. Όσο για την καταβολή ενός συμβολικού ποσού που πολλοί λένε,δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό.
Όλοι ενωμένοι, θα δούμε την ομάδα καλά.


Κατά τα άλλα, και για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής,ακούω σε διάφορα ραδιόφωνα αρκετό κόσμο να υποστηρίζει πως η ομάδα πρέπει να κατεβεί τη Κυριακή με τα δεύτερα στον αγώνα με την ομάδα με τα κίτρινα. Το κύριο επιχείρημα αυτής της άποψης είναι ότι πρέπει ο Χάβος να προστατέψει την ομάδα εν όψη του πολύ σημαντικού αγώνα-"τελικού" με την ομάδα με τα κόκκινα για το κύπελλο,τη Τετάρτη στη Τούμπα,αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο κύριος άξονας της επιχειρηματολογίας έχει να κάνει με τις υποψίες που υπάρχουν για νέο στήσιμο που θα πληγώσει τον ΠΑΟΚ όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι,αλλά και στα πολύ σημαντικά επόμενα. Με κάρτες και γιατί όχι με σκληρό-αντιαθλητικό παιχνίδι. Άξονας ο οποίος με βρίσκει σύμφωνο όσον αφορά αυτό κάθε αυτό το ενδεχόμενο. Με βρίσκει απέναντι όμως στη διαχείριση που λένε πως πρέπει να γίνει.
Καταρχάς,πιστεύω πως δεν υπάρχει καν τέτοιο ενδεχόμενο. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα κατέβει κανονικότατα. Κάνω αυτή την αναφορά όμως,παίρνοντας πολλές αφορμές από πολύ κόσμο.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Οφείλει να κατεβαίνει παντού και πάντα για την νίκη και μόνο για αυτή. Είτε παίζει με τον συνοικιακό, είτε με τους ...γκαλέκτικος. Στο κάτω κάτω δεν θα κάνω εγώ μάγκα τον οποιοδήποτε που παλεύει για την παραμονή του στη κατηγορία. Πέραν του ότι υπάρχουν χρωστούμενα από πέρυσι,ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη αγωνιστικά τους 3 βαθμούς επί της ουσίας. Κυνηγάει έναν ψόφιο πολυμετοχικό, που αν δεν μας λιώσουν στο κόντρα σφύριγμα,για πλάκα τους φτάνουμε.

1 σχόλιο:

  1. εχω να πω δυο πραγματα... 1.αν και ειπα σε προηγουμενο σχολιο οτι θα κλεισουν καποια στοματα με το ματς στις 2 φεβρουαριου ακομη ακουω τους αεκτζιδες να λενε πως αυτη η αγωνιστικη ειναι στημενη.να κοιτανε τα χαλια τους!!! 2.ο παοκ ανατελει,ο ολυμπιακος δυει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή