Σελίδες

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Καλή χρονιά !

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους! Η αλήθεια είναι ότι οι γιορτές μας κράτησαν μακριά από τις αγαπημένες μας συνήθειες αφού οι βόλτες , τα φαγητά και λίγο τα τυχερά παιχνίδια πήραν τη θέση τους. Τα νέα
όμως της ομάδας τα μαθαίναμε και αυτά είναι πολλά.

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να γράψω πριν το παιχνίδι με τον Πανσεραικό αλλά, ειλικρινά, ξενέρωσα με το αποτέλεσμα και δεν..

Στα μεταγραφικά αρχικά, θεωρώ πως αυτά που λέγαμε πριν από περίπου ένα μήνα για επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης έχει γίνει θεωρώ απαραίτητο για την συνέχεια και αυτό νομίζω πως φαίνεται και από την πλευρά της διοίκησης αφού οι αποδεσμεύσεις στις οποίες δείχνει να έχει σαν σκοπό, έχουν ως στόχο την αντικατάσταση των παικτών από άλλους καλύτερους (ελπίζουμε). Πιο συγκεκριμένα, συμφωνώ απόλυτα με την απομάκρυνση των Ελ Ζαρ και Κριστιάνο αφού όσο θετικά και αν προσπαθούσαμε να τους δούμε τόσο καιρό, ας μην κοροιδευόμαστε, δεν μας έπεισαν στο ελάχιστο. Απλά δεν είναι για ΠΑΟΚ. Ο Ζουέλα απ΄ ότι καταλαβαίνω θα φύγει κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους, αφού όσες φορές έχει κληθεί να βοηθήσει το έχει κάνει και με το παραπάνω (αν αναλογιστούμε τις ικανότητες του για δεξί μπακ που συνήθως έπαιζε). Τέλος, όσον αφορά τον Μουσλίμοβιτς, όσο και αν τον συμπαθούμε και όσο Παοκτσής και αν δηλώνει (και είναι), αν δούμε την προσφορά του καθαρά με αριθμούς και βάσει των χρημάτων που παίρνει (συν βέβαια τους συχνούς τραυματισμούς) σίγουρα είναι πάρα πολύ μικρή. Η θέση μου είναι ότι με τα χρήματα του συμβολαίου του παίρνουμε τον αντι-Ιβιτς  (ή αντί-Βιτόλο?) που έχουμε άμεσα ανάγκη και δίνουμε τεράστια ανάσα στην μεσαία γραμμή. Το σίγουρο είναι ότι 2-3 παίκτες πρώτης γραμμής είναι αναγκαίοι. Ίδωμεν..

Για το παιχνίδι με τον Πανσεραικό δεν θα κάνω ιδιαίτερη ανάλυση, θεωρώ ήταν περίπτωση Deja-Vu. Τι εννοώ?, απλά θα θυμίσω τον αγώνα με την Μπριζ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ προήγειται, έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ο αντίπαλος εμφανώς κατωτερός του, ΔΕΝ καθαρίζει το παιχνίδι όπως οφείλει, και το πληρώνει ακριβά! 1-1 και στα δύο παιχνίδια. Διάβασα πολλά για τις επιλογές του Χάβου, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τις επιλογές του.

Τέλος, για το αυριανό παιχνίδι δεν θέλω να γράψω παραπάνω από δύο γραμμές. Επιτακτική ανάγκη για νίκη, πιστεύω πολύ σε αυτή και προτείνω για τους φαν του είδους - νίκη από ημίχρονο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου