Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κυρίες,δεσποινίδες και κύριοι τα πράγματα έχουν ως τέτοια

Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας σχετικά εύκολα τη ξάνθη και σε συνδυασμό με την υπερ-γκέλα της λίγης αεκ έμεινε μόνος τρίτος σε ένα πρωτάθλημα όπου το στήσιμο είναι είναι συχνότερο από ιαχές φιλάθλων για επίτευξη κάποιου γκολ... Ως blog, είχαμε αποφασίσει να βάλουμε την διαιτησία σε ντουλάπι απαξίωσης,μιας και πιστεύουμε πως και αυτοί κερδίζονται.. Μας το είχε διδάξει η ομάδα αυτό με πράξεις... Δυστυχώς τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά... Την Κυριακή, όλη η Ελλάδα-και όχι μόνο- έγινε μάρτυρας ενός τεράστιου σκανδάλου.. Πέρα από το γελοίο του θέματος μιλάμε για μια υπόθεση η οποία προσβάλει τον κοινό νου. Προσβάλει τις δύο ομάδες που ήταν αντίπαλες με αυτούς τους αχρείους,προσβάλει όλες τις υπόλοιπες παε. Φυσικά δεν μας έπιασε ο πόνος για τις άλλες ομάδες. Ο ρόλος τους ανα καιρούς,εκτός από υποτακτικός, είναι και αυτός του "διεκπεραιωτή"... Λες και το ήξερα στο προηγούμενο άρθρο μου είχα γράψει: "Προσπαθώντας να στοιχίσω τις σκόρπιες σκέψεις μου, η μπίλια κάθετε για κάποιο λόγο συνεχώς στο πόσο σιχαίνομαι την ομάδα με τα κόκκινα. Ότι έχει να κάνει με αυτό το σιφερτό με αηδιάζει και σκέφτηκα πολύ για να σιγουρευτώ πως δεν έχω κανενός είδους κόμπλεξ. Πάρα πολύ απλά αυτή η ομάδα αντιπροσωπεύει αλλά και πράττει ότι εγώ, σαν άνθρωπος, απεχθάνομαι. Κατά την καθόλου ταπεινή άποψή μου είναι συνώνυμο της νεοελληνικής λούμπεν τάσης, της μιζέριας και της πρόσκαιρης έπαρσης! Κάποια στιγμή έχω σκοπό να γράψω ένα "καλό" κείμενο για αυτό το θέμα και τώρα που το καλοσκέφτομαι λέω να το στείλω στη...τρόικα, λύνοντάς τους πολλές απορίες! Μέχρι τότε, θα αρκεστώ ξεσκίζοντάς τους στις 2 του Φλεβάρη στη Τούμπα."... Μάντης κακού? Δεν νομίζω. Τα γνωστά έγραψα και απλώς δικαιώθηκα λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα. Φυσικά θα αφιερώσω το παραπάνω απόσπασμα και στον πολυμετοχικό(!!!)


Κυρίες,δεσποινίδες και κύριοι τα πράγματα έχουν ως τέτοια. Τουλάχιστον η ύπαρξη αξιοπρέπειας από μεριά μας είναι κύριο χαρακτηριστικό. Αξιοπρέπεια που και οι "αξιότιμοι" δημοσιοργάφοι-σε μεγάλο ποσοστό τους- έχουν ξεχάσει από την εποχή του...ευρώ!
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει παρόλα αυτά. Την Κυριακή παίζουμε με τον συμπολίτη. Ίσως ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες με αυτόν τον αγώνα,αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν νομίζω να το κάνω μιας και πρόκειται για ένα συνηθισμένο ματς. Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο καιρό βρίσκεται σε άνοδο σε αντίθεση με τον αντίπαλό του ο οποίος παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Υπό αυτή την έννοια θα υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον...

1 σχόλιο:

  1. ολοι περιμενουμε με ανυπομονησια τις 2 φεβρουαριου...για να κλεισουν καποια στοματα που λενε πως ηταν η κακια στιγμη για τον ολυμπιακο και οχι η κατρακυλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή