Σελίδες

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Δεν ήξερες.Δεν ρώταγες?(άμοιρε κροάτη)

Το SouthWest Paok βρίσκεται δίπλα στις εξελίξεις της ομάδας και δίνει το στίγμα εν όψη του τελικού στη Κροατία. Οι προκλήσεις,το λάθος και η τακτική μπούμερανγκ που επιχειρούν οι της Ντιναμό.

Μέρες τώρα,παρακολουθούμε το σκηνικό τρόμου που προσπαθούν να στήσουν μερικές δεκάδες βλαχογειτόνων μας. Μια τακτική γνώριμη σε αγώνες με χαρακτήρα "η ζωή μου,ο θάνατός σου".. Μόνο που ιστορικά η ομάδα που προσπαθεί να πολώσει το κλίμα,είναι κατα κανόνα και η χαμένη στο τέλος. Πόσο μάλλον όταν απέναντί της βρίσκει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Μια ομάδα περήφανη,με υψηλό το αίσθημα της αυτοσυντήρησης στα δύσκολα και με απίστευτο δέσιμο παικτών-κερκίδας. Οι Κροάτες έκαναν το λάθος και επιτέθηκαν σε πούλμαν με φίλους του δικέφαλου. Λάθος γιατί ανάγεται σε ζήτημα ηθικής τάξης όταν σε αύτο βρίσκονται γυναικόπαιδα,"γραβατομένοι" managers χορηγών της ομάδας και παρολίγον...παπάδες. Όσο για τον ρόλο της Κροατικής αστυνομίας,δεν μας εκπλήσσει καθόλου,μιας και η αναλγησία τους δεν γνωρίζει έθνη. Λάθος,γιατί με αυτή τους τη κίνηση ντόπαραν τα κομάντος της ομάδας. Παίκτες όπως Γκαρσία,Τσιρίλο,Φωτάκης όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται αλλά πεισμώνουν... Και αυτό ακριβώς έπρεπε να έχουν φροντίσει να μάθουν τα τσουτσέκια που με τις πλάτες τις αστυνομίας έκαναν ότι έκαναν. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Μάκης ο Χάβος θα κατεβάσει την ομάδα στο πατατοχώραφο του Μαξιμίρ το σύνηθες 4-2-3-1. Ο Χαλκιάς στο τέρμα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπουσαϊντί, στο αριστερό ο Μίρο Σνάουτσνερ και στο κέντρο της άμυνας οι Κοντρέρας και Τσιρίλο. Στη μεσαία γραμμή, ο Βίκτορ Βιτόλο θα παίξει μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Γιώργος Φωτάκης θα παίξει σε ρόλο επιτελικού. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ενώ στα αριστερά ο Άντρε Βιεϊρίνια. Μόνος του στην επίθεση θα παίξει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Η ομάδα,πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση χθες στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας ακριβώς την ίδια ώρα με την διεξαγωγή του σήμερα. Ένα γήπεδο σκέτο χάλι,ετών 98 και το τερέν να παρομοιάζεται σαν συνοικιακό του μπάσκετ. Πάραυτα οι παίκτες φάνηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαλαροί. Οι συνθήκες απόψε,την ώρα του αγώνα δεν θα είναι οι ιδανικότερες για μπάλα με θερμοκρασία γύρω στους 2-3 βαθμούς. Το ευχάριστο πάντως,σύμφωνα με τον Κων/νο Δ. Ανδρικόπουλο, μετεωρολόγο που συνεργάζεται μαζί μας είναι πως δεν θα βρέξει στην Κροατία.

Η ώρα για το μεγάλο ματς πλησιάζει. Η ομάδα είναι έτοιμη και παρά τις απουσίες θα παλέψει για άλλη μια ιστορική πρόκριση. Το δρόμο τον ξέρουν παίκτες και προπονητής. Η τρομοκρατία των δειλών το μόνο που θα επιτύχει θα είναι οι παιχταράδες τις ομάδας μας να τους κλείσουν μια και καλή στόματα και σπίτι..

Υ.Γ. Η ψηφοφορία που μέχρι και πριν λίγο έτρεχε στο blog τελείωσε παρουσιάζοντας εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία και πραγματικά μεγάλη συμμετοχή από όλους εσάς. Σας ευχαριστούμε γι' αυτό. Έτσι στο ερώτημα, αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στους 32 του Europa Leaque to 78% απάντησε ΝΑΙ ένω μόλις το 22% είχε αρνητικό προαίσθημα.
Ίδωμεν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου