Σελίδες

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Απ΄ όσα άκουσα και διάβασα.....

Λόγω του φόρτου εργασίας δεν είδα το σημέρινο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Άκουσα το μεγαλύτερο μέρος του από το ράδιο. Άλλαξα διάφορους σταθμούς για να έχω όσο καλύτερη εικόνα μπορούσα για το
παιχνίδι. Καταρχήν θεωρώ ότι με κάποιο τρόπο (όχι βέβαια ύποπτο) θα περνούσαμε από σήμερα στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Δεν ξέρω αλλά όποια παιχνίδια δεν τα φοβάμαι συνήθως (μάλλον πάντα) τα πέρνουμε. Απλά τα Γιάννενα με όλο το σεβασμό, δεν θεωρώ πως μπορούν να πάρουν διπλό-πρόκριση μέσα στην Τούμπα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα από ότι άκουσα και δεν είδα η ομάδα ήταν η συνέχεια της ομάδας του τελευταίου καιρού, που όσοι ασχολούνται μαζί της καταλαβαίνουν ακριβώς τι εννοώ και σε τι αναφέρομαι. Ασύνδετη, με πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Έλλειψη βάθους στο ρόστερ, χαλαρότητα λόγω σημασίας αγώνα και κούραση αποτελούν ωραίες δικαιολογίες - άλοθι για άλλη μια ακόμα μέτρια εως κακή εμφάνιση. Πολύ θετική η διακοπή και ακόμα πιο θετικό το γεγονός ότι ακούω διάφορα σενάρια μεταγραφολογίας. Σε τέλειο timing λοιπόν η διακοπή για πολλούς λόγους.
Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω 2 κατά την γνώμη μου πολύ σημαντικά πράγματα από τον σημερινό αγώνα. Ο Αθανσιάδης έχει (όπως διάβασα) 2/7 τελικές προσπάθειες, στατιστικό που και για τα 6,75 στο μπάσκετ δεν είναι πολύ κακό, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω αναφερθεί ιδιαίτερα στον Αθανασιάδη και δεν θα το κάνω για να μην τον ματιάσω. Το δεύτερο είναι το ότι η διοίκηση ενόψει μεταγραφικής περιόδου θα πρέπει να κοιτάξει πως θα ξεφορτωθεί τον αρνητικό πια Ελ Ζαρ. Ειλικρινά δεν μπορώ να βλέπω (και να ακούω) αυτόν τον παίκτη άλλο, αυτό που κάνει είναι να παίζει για πάρτι του και αυτό φαίνεται από όλες τις κινήσεις του στο γήπεδο.

Υ.Γ. Με ευχάριστη διάθεση για πείραγμα, είμαι σίγουρος πώς ο Γιάννης θα στενοχωρήθηκε σήμερα όμως πιστεύω ότι τα Γίαννενα θα ξαναπαίξουν Τούμπα του χρόνου και όχι για το κύπελλο. Οπότε έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς..

1 σχόλιο: