Σελίδες

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφές,στατιστική και "νοσοκομείον ο ΠΑΟΚ"

Ξημερώνει Τετάρτη,μεσοβδόμαδα,εν μέσο δεκάδων προβλημάτων,κοινωνικών και προσωπικών για τον καθένα.. Εδώ όμως δεν είμαστε για τέτοιου είδους αναλύσεις. Άξιες αναφοράς μεν,όχι εδώ ή τουλάχιστον όχι τώρα δε.. Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Επέστρεψε ο Λίνο,αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το βασικό στάδιο αποθεραπείας. Μάλιστα από το αεροδρόμιο "Μακεδονία",μετεβεί κατευθείαν στη Σουρωτή,όπου συμμετείχε μάλιστα στη προπόνηση της ομάδας με χαλαρό τρέξιμο.. Πιθανολογείτε πως θα είναι στην αποστολή για την Κροατία την επόμενη Τετάρτη. Εξέλιξη θετικότατη.. Έλειψε σε όλους μας.
Ένα άλλο,άξιο αναφοράς,θέμα είναι η στατιστική που περιβάλει τον χρυσό σκόρερ του ΠΑΟΚ στην αρένα της Λάρισας. Τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο "μικρός" από το 2006 που συμμετέχει στην πρώτη ομάδα,έχει 22 εμφανίσεις όπου σκόραρε 5 φορές. Το στατιστικό αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν λάβουμε υπ όψιν ότι μόλις στα 2 ξεκίνησε βασικός!!! Μήπως τελικά αυτό που τόσο καιρό η ομάδα ψάχνει,έναν φορ killer,τον βρίσκει κάπου μεταξύ κερκίδας και την άκρη του πάγκου της?
Τέλος,για το "ιατρικό" δελτίο,ο Ζουέλα θα απουσιάσει περίπου 15 μέρες. Σνάουτσνερ,Μαλεζάς ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα.Βιτόλο,Ελ Ζαρ,Ίβιτς ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο,ο Ζλάταν ασκήσεις με μπάλα. Όλοι οι προαναφερθέντες τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου