Σελίδες

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Αποτίμηση μιας ήττας..

Θεωρώ πως χτες κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην καλύτερη χρονικά περιόδο. Και θα το αιτιολογήσω. Πρώτον, δε νομίζω πως οποιοσδήποτε ρεαλιστής Παοκτσής πίστευε ότι θα
βγάλουμε τόσους πολλούς αγώνες τον Δεκέμβριο (5 ως τώρα νομίζω) χωρίς κάπου να σκοντάψουμε. Αν σας ρωτούσε κάποιος λοιπόν σε ποιον αγώνα θα προτιμούσατε να γίνει η γκέλα, πιστεύω ότι η Κέρκυρα θα ήταν η πρώτη επιλογή. Μην το πάρετε στραβά και σκεφτείτε τώρα ότι είμαστε καύτεροι από την Κέρκυρα, έχουμε καλύτερους παίκτες κτλ. Άλλου είναι το θέμα. Ότι κάπου θα γινόταν η στραβή. Και αυτό δεν είναι μόνο νομοτελειακό, απλά και η ομάδα έδειχνε σημάδια αστάθιας τον τελευταίο καιρό. Δε νομίζω να ήθελε κάποιος ήττα στο Ζάγκρεμπ ή με τον Ηρακλη στην Τούμπα. Εξάλλου, η γκέλα τώρα θα μας κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει ΠΑΣ την Τετάρτη, παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε και για να μην διακυνδυνεύσουμε την πρόκριση και για να μην προσθέσουμε ένα ακόμα παιχνίδι στα πόδια των παικτών αρχές Γενάρη στα Γιάννενα. σε περίπτωση ισοπαλίας στη Τούμπα. Τέλος, η ήττα αυτή στην Κέρκυρα θα κάνει όλους στη διοίκηση να σκεφτούν σοβαρά ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση άμεσα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο μιας και οι απαιτήσεις και ο αριθμός των αγώνων το χρίζουν απαραίτητο. Κεντρικό χάφ (αντι-Ιβιτς) και σέντερ φορ πρώτες προτεραιότητες για μένα.

Καθαρά αγωνιστικά τώρα δεν θα πλατιάσω καθόλου απλά θα αναφέρω κάποια πράγματα που μου έμειναν από το χτεσινό παιχνίδι και κάποιες απορίες που μου γεννήθηκαν.
  • Ο Λίνο παρότι ανέτοιμος έδειξε πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα και πόσο ποιοτικότερη την κάνει. Αυτή την στιγμή στην ομάδα αντικαταστάτης του δεν υπάρχει.
  • Ο Μπαλάφας γιατί χτες ήταν σε τόσο κακή κατάστασ? Η έλλειψη αγώνων δεν δικαιολογεί τέτοια εμφάνιση.
  • Ο Γκαρσία πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστεί.
  • Ο Κρέσιτς γιατί κάθεται στο πάγκο?
  • Οι αντίδραση του Χάβου όταν η ομάδα δεν τραβάει είναι η καλύτερη δυνατή.
  • Ο Ελ Ζαρ βιάζεται να αποχωρήσει από την Τούμπα? Ας το δηλώσει δημοσίως καλύτερα να μην κάνει κακό στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου