Σελίδες

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σκέψεις...στο πιο κρίσιμο σημείο

Ο αγώνας με τον Αστέρα αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ άρχισε το νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο. Έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο για αρκετή ώρα και έκανε πολλές φάσεις για γκόλ. Σε
γενικές γραμμές έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το πιο θετικό σημείο του αγώνα είναι η φόρμα που φαίνεται να βρίσκει ο Σάλπι και στο σκοράρισμα πια. Άλλωστε έχει και 6 ασσίστ στο ενεργητικό του που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Το τρίο με Αθανασιάδη - Βιερίνια αρχίζει να πετάει φωτίες. Και σε πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο.

Αντίθετα αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο στον αγώνα είναι πώς για ακόμα μια φορά δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι , κάτι που φέτος το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά. Πρέπει τα αποτελέσματα από εδώ και πέρα να είναι ανάλογα των εμφανίσεων μας.

Αυτό που πραγματικά με κάνει να αναρωτιέμαι είναι το φαινόμενο Γκαρσία. Δε διανοούμαι εντεκάδα χωρίς αυτόν αυτή τη στιγμή με τόσες απουσίες οι οποίες δεν είναι και βραχυχρόνιες μάλιστα. Η διοίκηση ελπίζω να το έχει καταλάβει αυτό και να κάνει την ανάλογη κίνηση μέσα στον Ιανουάριο. Μπορεί να με πείτε υπερβολικό, αλλά αυτή τη στιγμή χωρίς Γκαρσία δεν κερδίζουμε. 

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες αυτό που κάνω είναι να περιμένω με αγωνία μια μεταγραφή. Δεν θέλω με τίποτα Σορλέν για δίαφορους λόγους και σήμερα δίαβασα για Ντάριο Φερνάντες που με έψησε πολύ. Βασικά χάρηκα γιατί είναι αυτό ακριβώς που έχω στο μυαλό μου. Είναι και οι Άραβες στο σκηνικό...και εν ολίγοις...περιμένουμε...μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου