Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ω! τι κόσμος μπαμπά...

Τελικά αυτό το blog, που με προσπάθεια και αγάπη απο τους διαχειριστές του μεγάλωσε και είναι έτοιμο ήδη να κάνει το επόμενο βήμα, αρχίζει να μου αρέσει όλο και περισσότερο. Κυρίως γιατί μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πεί και όχι όταν πρέπει να πεί κάτι. Αυτή τελίκα είναι και η διαφορά του απο τα διάφορα site στα οποία χθες η πλειοψηφία των αθλητικών ρεπόρτερ αποφάσισαν να γιορτάσουν την λοβοτομή τους εξήρωντας την ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος τους.

Το να είσαι οπάδος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι κάτι πολύ δύσκολο. Παίζεις στην έδρα σου, κερδίζεις την ΑΕΚ με εξάρα παίρνεις το πρωτάθλημα ,πανυγηρίζεις...αλλα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ξέρεις σε έχουν κάνει τζάμπα μάγκα. Βλέπεις ο πρόεδρός σου έστησε (και αυτό) το πρωταθλήμα και όλοι ήξεραν την κατάληξη αλλά δεν μιλούσαν. Το κακό αυτή την φορά είναι οτι ο χοντρός δεν είχε ούτε λίγο τακτ. Αν κάποιος τον στρίμωχνε είμαι σίγουρος οτι θα το παραδεχόταν μόνο και μόνο για να δείξει οτι μπορεί και αυτός να στήσει παράγκα.
Για να γυρίσουμε και στήν ομάδα μας, χθες έγινε και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου, αν και παίχτηκε μπαλίτσα, το αποτέλεσμα έχει τόσο ενδιαφέρον όσο η Μεγάλη των Μπατσών Σχολή Νο7. Μετά το ματς του κυπέλου άλλα είναι τα σημαντικά για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Ζαγοράκης υποχρεώθηκε σε πρόωρο ταμείο. Διαβάζω αρκετά σενάρια για το τι μέλλει γεννέσθαι αλλα η ποικιλία των σεναρίων είναι τέτοια που το μόνο συμπέρασμα που βγάζω ειναι οτι δεν προέρχονται απο τον πρόεδρο. Το μονο που μπορω να γράψω με σιγουριά λοιπόν ειναι το τι θα ήθελα για την επομένη χρονιά.

Κατ’αρχάς, θα ήθελα ο Ζαγοράκης να μην πουλήσει τον ΠΑΟΚ. Οι λάθος χειρισμοι που έγιναν προήλθαν απο την προσπάθεια του να τηρήσει ισορροπίες που δεν μπορούσαν ή δεν έπρεπε να τηρηθούν. Αυτό οι ανταποκρίσεις λένε οτι δείχνει να το έχει καταλάβει.
Δευτερον,δεν με ενδιαφέρει μετα και τα τελευταια γεγονότα αν ο ΠΑΟΚ πάρει προπονητή, παίχτες, κάνει αύξηση η μείωση μετοχικού κεφαλαίου, διεκδικήσει πρωτάθλημα ή κύπελλο! Αύτο που θα ήθελα να δω είναι η ομάδα μου να πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια κάθαρσης του ελληνικού πρωταθλήματος εσω η εξωθεσμικά. Κεντρικό ρόλο σε αυτό σιγουρα μπορεί να παίξει και το ειδικό βάρος του Ζαγοράκη στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Αν δεν γίνει κατι τέτοιο τοτε οποιαδήποτε κουβέντα για πρωταθλήματα, κύπελλα και τα λοιπα μας ρίχνει στον βούρκο των γαυροβαζελων και η θεση του ΠΑΟΚ σίγουρα δεν είναι ανάμεσά τους .

Παναγιώτης Κανελλόπουλος

3 σχόλια:

  1. Από την δεύτερη παράγραφο και μετά, το άρθρο με βρίσκει σύμφωνο 100%... Απίστευτο!!! Όσο για την πρώτη, δεν μπορώ να πάρω θάση γιατί κινδυνεύω να κατηγορηθούμε για "καβαλοκαλαμίαση". Υ.Γ. Να το χαίρονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμφωνήσω και με την πρώτη παράγραφο του κύριου Κανελλόπουλου. Τα "γνωστά" sport sites ασχολούνται με θέματα που γράφουν οι αντίστοιχες αθλητικές εφημερίδες (τους?) και με το τι θέλει να διαβάσει ο κάθε "οπαδός". To blog αυτό και η ιστοσελίδα που έρχεται απλά διαφέρουν ριζικά στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων και ο κόσμος φαίνεται να το προτιμάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα...η ομάδα ετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς και με περίσσεια όρεξη!συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή