Σελίδες

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ευχαριστούμε

Χωρίς να γνωρίζoυμε ακριβώς τι σημαίνει διαδικτυακή επιτυχία νιώθουμε την ανάγκη (και με την ευκαιρία των 10000 προβολών του blog) να ευχαριστήσουμε μετά από 3,5 μήνες λειτουργίας του blog όλους όσους μας διαβάζουν, μας κριτικάρουν και γενικά μας
ακολουθούν με οποιονδήποτε τρόπο. 10000 προβολές σε αυτό το χρονικό διάστημα φανερώνουν ότι έχουμε μια υπόσταση και αν μη τι άλλο έχουμε γνώμη και άποψη για τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας παρόλο που η απόσταση που μας χωρίζει από αυτή είναι μεγάλη και δεν μας δίνει το δικαίωμα να μαθαίνουμε πράγματα που στην Θεσσαλονίκη μπορεί να κυκλοφορούν ευρέως στα Παοκτσίδικα στέκια. Ίσως αυτό να είναι καλό βέβαια αφού βλέπουμε τα πράγματα πιο καθαρά και πιο αποστασιοποιημένα κάτι που θεωρώ ότι μας βοηθάει να διαμορφώνουμε μια διαφορετική άποψη. To σίγουρο είναι ότι όλες οι σκέψεις μας είναι αυθεντικές και χωρίς να εξυπηρετούν οποιαδήποτε σκοπιμότητα.

Όπως θα διαβάσατε και σε προηγούμενο άρθρο «το παιδί ενηλικιώθηκε» (www.southwestpaok.gr). Το blog θα γίνει κανονικό site στο άμεσο μέλλον με απόψεις και άρθρα που δεν αφορούν αυστηρά και μόνο την ομάδα. Το σκεφτόμαστε καιρό και το οργανώνουμε με αγάπη και ζήλο. 

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τον c.d. που χωρίς την βοήθεια του από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία του site!

2 σχόλια:

  1. καλή αρχή παιδιά! ελπίζω να ακουστεί μια διαφορετική και αντικειμενική άποψη από το site σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή