Σελίδες

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Μηδενίστε τους...

O λόγος δεν το έγραψα αυτό το κείμενο νωρίτερα είναι για να μην λένε οι φίλοι μου οι γαύροι –υπάρχουν και τέτοιοι- ότι τα γράφω για τον φόβο των Ιουδαίων.


Το αποψινό αποτέλεσμα μου είναι αδιάφορο και κανονικά δεν θα έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ! Οχι γιατί ο γαύρος ήταν καλύτερος αλλά γιατί το παιχνίδι δεν έπρεπε να έχει γίνει καν! Αν ζούσαμε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου αυτή η ομάδα που κόμπαζε εδώ και 10 μέρες για πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα θα έπρεπε να είναι στην Δ’ εθνικη και να λαμβάνει απ’ολους την απαξίωση που της πρέπει। 

Δυστυχώς τα σκατά αν δεν τα πετάξεις νωρίς βρωμίζουν τα πάντα γύρω τους. Τα αποτελέσματα αυτού θα φανούν στην επόμενη χρονιά όπου ο ΠΑΟΚ αν η πολιτεία πραγματοποιήσει τις απειλές της για διακοπή χρηματοδότησης θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός Ευρώπης. Η άγνοια και η έπαρση του Μαρινάκη εχουν γίνει επικίνδυνες ακόμη και για τον ίδιο ενώ με την στάση του πριονίζει το κλαδί που καθεται ολο το ελληνικο πρωταθλημα.

Το κλειδί για το παιχνίδι ηταν το οτι ο ΠΑΟΚ δεν τσίμπησε απο τα καραγκιοζιλίκια-δηλώσεις των παικτων και παραγόντων του Ολυμπιακού, έμεινε ψύχραιμος όταν βρέθηκε πίσω στο σκόρ και τελικά πήρε 3 βαθμούς που κανονικά δεν θα έπρεπε να τους έχουμε ανάγκη αλλά... 

Η νική απόψε δινει το σύνθημα για την γενική αντεπίθεση εν'οψει του τέλους μιας δύσκολης σαιζόν που μας χάρισε πολλές συγκινήσεις και αν ολα πανε καλα θα κλείσει με θετικό πρόσημο αλλά δυστυχώς δεν θα μας εχει αφήσει κάτι σαν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Υ.Γ. 1 Σκουλικια του νότου σειρά σας...ώρα για να γυρίσετε στην πραγματικότητα!
Υ.Γ.2 Ωραίο μαλλί ρε Κουτσιανικούλη! Φώτισε το προσωπάκι σου!!!!

Παναγιώτης Κανελλόπουλος

3 σχόλια:

  1. Κύριε Κανελλόπουλε, νιώθω καλύτερα μιας και διαπιστώνω πως επανήλθατε στο παλιό, καλό σας ύφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Σταυροπουλε σας ευχαριστώ και δεσμεύομαι να σας προσφερω αφθονες ευκαιριες για διαφωνια στο μελλον..
    Παντως πολυ μελανι χυθηκε για τον αγωνα ενω θα μπορουσαμε απλα να πουμε...
    Βαγγελα Βαγγελα Βαγγελα οταν θα παιζουμε με κοσμο ξαναελα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και συνεχιζω...έλα να δεις την Τούμπα μας γεμάτη, το μιραλλάς να φεύγει με ένα μάτι....Βαγγέλα Βαγγέλα Βαγγέλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή