Σελίδες

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

αιχμηρές σκέψεις....

Έχω να γράψω καιρό και η αλήθεια είναι πως έχουν μαζευτεί πολλά στο μυαλό μου όσον αφορά την ομάδα.
Σκέφτομαι ότι έχουν γίνει πολλά λάθη από το καλοκαίρι και πιστεύω
πια ακράδαντα ότι δεν είχε γίνει κανένας σχεδιασμός σοβαρός. Για όσους με ξέρουν και συζητάμε καθημερινά γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είμαι ένας από τους αμέτρητους μετά Χριστόν προφήτες. Τα σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα. Και ξεκινάω απαριθμώντας τις σκέψεις και τα συμπερασματά μου.

  1. Ο σχεδιασμός το καλοκαίρι είναι σχεδόν μηδενικός για τον απλούστατο λόγο ότι άλλα λέγανε στην διοίκηση και άλλη είναι η αλήθεια. Λοιπόν, ποντάρεις όπως λες το καλοκαίρι σε πρωτάθλημα αρχικά (σχεδόν double score είμαστε αυτή την στιγμή από την κορυφή) και λες επίσης ότι έστω και αν δεν περάσουμε στους ομίλους του champions league θα παίξουμε σε αυτούς του europa όπως και έγινε άλλωστε. Παράλληλα βάζουμε ώς μεγάλο στόχο το κύπελλο. Αν τα αθροίσουμε όλα αυτά σε αγωνιστικές βγαίνουν περίπου 60+ όπου όλες μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ πράγμα που σημαίνει ότι θέλει ρόστερ με βάθος. Το ξέρεις από το καλοκαίρι, έχεις βάλει στόχους κα παρουσιάζεις μια ομάδα που φαίνεται ότι από τον Μάρτη κάηκε. Βασιζόμαστε σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό κορμό και από εκεί και πέρα...ας μην κοροιδευόμαστε. Συν τοις άλλης ο κορμός αυτός έχει μέσο όρο ηλικίας πάνω από 30 (ίσως 32) το οποίο φωνάζει από μόνο του ότι δεν θα τα καταφέρει να βγάλει την χρονιά.
  2. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλά προσωπικά θέλω προπονητή το καλοκαίρι. Τον συμπαθώ πολύ το Χάβο αλλά ας πούμε τα πράγματα ως έχουν. Ουσιαστικά εμφανίστηκε καλύτερος του αναμενόμενου όταν τυχαία μάλλον πήρε θέση πρώτου προπονητή (και μην διαφωνήσετε σε αυτό, θυμηθείτε ακριβώς πως έγινε προπονητής στον ΠΑΟΚ). Ενώ ψάχναμε για προπονητή τα αποτελέσματα του Χάβου τον καθήλωσαν. Και με 100000 μισθό τον έκαναν Α' προπονητή. Θέλω λοιπόν καλό προπονητή με δεδομένη την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο για να κουμαντάρει την ομάδα. Και αναρωτιέμαι ως προς τον Χάβο: έχει πλάνο προετοιμασίας καλοκαιριού για ομάδα που του χρόνου θέλει να πρωταγωνιστήσει σε 3 διοργανώσεις? νομίζω όχι. Θα ρωτήσει και θα μάθει. Sorry αλλά δεν θέλω έτσι. Και το Οκτώβρη να έχω χάσει πάλι το τρένο του πρωταθλήματος. γιατί το κύπελλο σε σοβαρή ομάδα δεν είναι στόχος χρονιάς. Δηλαδή ποντάρεις στις κληρώσεις και σε λίγα παιχνίδια? όχι, δεν το δέχομαι για τον ΠΑΟΚ αυτό.
  3. Η μεταγραφές του Ιανουρίου ύστερα από πόσο ψάξιμο έγιναν? Με όλο το σεβασμό αλλά ο Έττο είναι ο Μπουσαιντί με άλλο όνομα και ο Αρίας δεν έχω καταλάβει που παίζει και τι ρόλο θα έχει στον ΠΑΟΚ.. 
Άσχετα με τα παραπάνω τα οποία αποτελούν σκέψεις που ήρθαν στο νου μου εν καιρώ, μην ξεχνιόμαστε..Νίκη με τον Τέλη αύριο και πρόκριση με την ΑΕΚ..Το κύπελλο το θέλουμε όλοι πολύ και πιστεύω ότι κλείνοντας ο κύκλος αυτής της ομάδας της αξίζει αναμφισβήτητα ένας τίτλος. Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο μη εξόδου στην Ευρώπη του χρόνου..Θα πάμε βήματα πίσω..και μην ξεχνιόμαστε, τον Αύγουστο θα είμαστε στους πιο ισχυρούς με τους βαθμούς που πήραμε φέτος..Καλή δύναμη για την συνέχεια

1 σχόλιο: