Σελίδες

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πόσο?

Αυτό που έγινε χτες με τον Παυλάρα δεν έχει ξαναγίνει. Λές και όλη η Ελλάδα περίμενε πότε θα την "κάνει" για να του την πέσει.


Μιλάμε για τον ηγέτη της ομάδας ,που φέτος ήταν υπόδειγμα ποδοσφαιριστή όλη την χρονιά και MVP στα περισσότερα παιχνίδια μας μαζί με τον Πορτογάλο. 
Μιλάμε για έναν παίχτη που και μόνο από τις συσπάσεις του προσώπου του καταλαβαίνεις ότι είναι γεννημένος νικητής και αγωνιστής.
Μιλάμε για την ραχοκοκαλιά της ομάδας στο κέντρο που είναι εκεί όποτε χρειάζεται. είτε για να κόψει είτε για να ράψει είτε για να μοιράσει είτε για να σκοράρει.
Μιλάμε για τον παίχτη που σε μια μέρα είπε το ναι στην κατά 50% μείωση των αποδοχών του και ανανέωσε με την ομάδα δείχνοντας κατανόηση στις οικονομικές δυσκολίες της. 
Πόσο θα θέλατε να είχατε αυτό τον παίχτη στην ομάδα σας? Πόσο? Ειδικά εκεί στην παιανία που μόλις είδαν λίγο τα δύσκολα στα διοικητικά σφυρίζουν όλοι οι παίκτες αδιάφορα αποδεικνύοντας περίτρανα ποια είναι τα θεμέλια της ομάδας τους. Για την αεκ δεν θα πω τίποτα γιατί πείσανε μέχρι και εμένα ότι όλοι τους κυνηγούν και πραγματικά κατάλαβα πόσο αδικημένη ομάδα είναι. Αν δεν ήταν όλο το σύμπαν εναντίον της ίσως τώρα να ήταν νταμπλούχος Ελλάδας.
Δυστυχώς παίχτη σαν τον Παυλάρα δεν θα δείτε ποτέ γιατί απλά αυτοί οι παίκτες δεν ταυτίζονται με τέτοιες ομάδες.

Υ.Γ. και για όσους τραβάνε  ζόρια 4 έφαγε ο Παυλάρας. Μην αγχώνεστε λοιπόν και καθίστε αναπαυτικά στην μιζέρια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου