Σελίδες

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Φτάνια πια κ. Μάκη

Όταν βλέπεις πως τα play-off σε πάνε γενικά και φαίνεται πως και φέτος καλά σε πάνε..ε συγνώμη αλλά δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοιες επιλογές και να πετάς και τα δώρα των άλλων αλλά και ότι
έχτισες μέχρι τώρα στα play-off (2 στα 2 μέχρι σήμερα).

Πρότου πεταχτεί κάποιος και μου πει ότι κράζω τον Χάβο μετά από μια κακή εμφάνιση και απλά είμαι ο προπονητής που κριτικάρω εκ του ασφαλούς μετά από κάποιον αγώνα, ας διαβάσει την θέση μου για τον προπονητή μας που έχω εδώ και καιρό σε παλαιότερα άρθρα μου.(http://southwestpaok.blogspot.com/2011/03/blog-post_08.html & http://southwestpaok.blogspot.com/2011/04/blog-post_07.html).

Σήμερα λοιπόν (και μετά το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα) θα μπορούσαμε να τελείωσουμε την υπόθεση 1η θέση. Όμως επειδή έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις ως ομάδα σήμερα ο προπονητής είπε να κάνει την αρχή και οι παίκτες να συνεχίσουν επάξια...Δεν θέλω να αναλύσω τον αγώνα ιδιαίτερα.
Η ενδεκάδα και το σύστημα ήταν καθαρό σενάριο sci-fi (4-4-2 αυτό πως του ήρθε) με Μουσλίμοβιτς (ουδέν σοβαρό σχόλιο), Τσουκαλά (σήμερα τον θυμήθηκε πάλι??) και πάμε...Μάλλον ξέχασε τους δύο καλύτερους παίκτες (μετά τον Βιερίνια) του προηγούμενου αγώνα Ελ Ζαρ και Αθανασιάδη
Και μετά...συνέχισε τα όργια...στο 2-0 κατάλαβε ότι αυτό που θα αλλάξει την έκβαση του αγώνα είναι η αλλαγή του Σνάουτσερ με τον Λίνο (???). Σόρρυ αλλά αυτά στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς είναι τουλάχιστον αστεία..
Για τους παίκτες αυτό που θα πώ είναι πως δεν επιτρέπεται να δέχονται γκολ από κεφαλιά της οποίας η ταχύτητα μόλις και μετά βίας ξεπερνά τα 10 km/h...Και αυτό είναι παρατήρηση όχι σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα αλλά σε όλη την άμυνα που σήμερα βρέθηκε σε τραγική μέρα από το 1ο λεπτό. Τώρα για την επίθεση τι να πω...ελλείψη του πορτογάλου και με τον βόσνιο κορυφή το 0 ενεργητικό φαντάζει λογικότατο.

Αυτό που με πείραξε όμως περισσότερο είναι αυτό που είπα σε έναν φίλο χτές (προχτές μιας και πέρασε η μέρα) βράδυ. Του λέω πως ένας προπονητής όταν σε μια χρονιά έχει ουσιαστικά χάσει 3 φορές από μια ομάδα η οποία είναι κατώτερη του (4-0 , 0-1 και ένα 0-0 με 4 δοκάρια για να μην ξεχνίομαστε) και όταν την έχεις κερδίσει μια φορά στο 92' 2-1 τότε φταίς και μάλλον είσαι λίγος ως προπονητής..Αυτό λοιπόν που έλεγα στον φίλο μου είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το περιμένει για να αποδείξει ότι μπορεί και είναι ικανός να σταθεί ως πρώτος προπονητής και την επόμενη χρονιά..Δηλαδή να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Δυστυχώς Μάκη , απέτυχες οικτρά.

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως τίποτα δεν έχει χαθεί. Έχουμε 2 παιχνίδια στη Τούμπα και ένα στο ΟΑΚΑ με τον διαλυμένο βάζελο τα οποία θεωρώ πώς μπορούμε όλα να τα πάρουμε και μάλιστα χωρίς να κάνουμε καμιά ιδιαίτερη υπέρβαση στην απόδοση μας. 

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ πλήρως με τις απόψεις σου περι Χάβου.
    Γιατί κάθε φορά που είμαστε σε φόρμα να έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις ? Γιατί να είναι στην 11αδα ο Μουσλίμοβιτς, ο Σνάουτσερ και ο Τσουκαλάς ? Στην ποδοσφαιρική αργκό λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Δεν λέω να κάνουμε rotation για συντήρηση δυνάμεων, αλλά μην μας αποπροσανατολίζει εντελώς. Πρέπει να σοβαρευτούμε στα επόμενα παιχνίδια για να μην πάθουμε τα ίδια όπως στο Κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή