Σελίδες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Do you like ghost stories ?

Αν ναι τότε σας έχω μια καλή. Σε ενα γήπεδο στην βορεία Ελλάδα, οι παίχτες και οι οπαδοί μιας ομάδας βλέπουν 8 μήνες μετα την παραίτηση του, το φάντασμα του προπονητή να περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο που όπως συμβαίνει με τα φαντάσματα είναι
κενά, άψυχα και αν υπάρχουν ειναι μόνο για να σου θυμίζουν τα περασμένα.

Το παιχνίδι με την CSKA τελείωσε και τα συμπεράσματα που βγαίνουν ειναι πολλά Το κυριότερο είναι οτι αυτό το παιχνίδι το έχασε ο προπονητής. Η επιλογές του Λίνο και του ανέτοιμου Βιτόλο, έδωσαν την δυνατότητα στους ταχύτατους Ρώσους να πάρουν το κέντρο και να κυριαρχήσουν για 70 λεπτά στην Τούμπα. Ο Χάβος σίγουρα είναι παλικάρι και αποτελεί μια απο αυτές της παοκτσιδικές ιστορίες που θα θυμόμαστε είναι όμως καίρος η διοίκηση να παρέμβει ουσιαστικά ώστε η ομάδα να αποκτήσει κατεύθυνση, σχεδιασμό και χαρακτήρα στην μετα-Santos εποχή. 

Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του. Ο ΠΑΟΚ άξιζε ένα γκολ στο πρώτο 20λεπτο κάτι που έτσι όπως πήγε το παιχνίδι και δεδομένων των συνθηκών του επαναληπτικού θα μπορούσε να του δώσει και το εισητήριο για τους 16.

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση πρόκριση η ρεβάνς κρύβει παγίδες (ευτυχως για τους Ρωσους). Το 0-1 ειναι πολύ καλό σκορ για την ομάδα που θα το πετύχει αλλά όταν το δεύτερο παιχνίδι γίνει στους -20C πάνω σε 30 πόντους παγωμένου χλοοτάπητα και σε ενα περιβάλον που ακόμα και οι παίχτες της CSKA , ζουν μεν, αλλα δεν παιζουν ποδόσφαιρο το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο μπάλα δεν θα δούμε.

Υ.Γ. Δεν με χάλασε τόσο το αποτελέσμα γιατί θρέφει και την φαντασίωση της προκρίσης μεσα στην Μόσχα! Στα ίσα και Παοκτσιδικα οπως γουστάρουμε.

Panagiotis Kanellopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου