Σελίδες

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Δεν κάνει κρύο στηv Ελλάδα...

...Δυστυχως, γιατι απ’οτι δειχνει η ομάδα θελει το θερμοκρασιες Μοσχας για να δείξει την εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. 

Αποχή λοιπον απο την προπόνηση και οποιος περιμένει να διαβάσει κειμενο στήριξης προς τον προεδρο καλύτερα να πατησει το Χ (εκει
ντε πανω δεξια) η να πάει στο comment και να δηλώσει την αντίθεση του. Οργανωμενος επαψα να είμαι το 1998, καθώς δεν με ενδιαφέρει να ανηκω στον στρατό του εκαστοτε εκατομμυριουχου, αλλα Παοκτσής ποτε, γι’αυτο και όσα γραφω εδω ειναι προσωπικες μου αποψεις.

Οτάν το καλοκαίρι εφύγε ο Σαντος σε κατ’ιδιαν συζητησεις ειχα πεί οτι θα δούμε τι προβλημα υπαρχει στην ομάδα απο την επομενη επιλογή του. Η επιλογή του δημοσίου (βλ. Εθνικη ομαδα) απο τον Πορτογάλο εδείξε το μπάχαλο που επικρατουσε και επικρατει στα διοικητικα. Ασαφές οργανογραμμα, προσωπικα στοιχήματα στα οποια παιζοταν ο αγωνιστικός σχεδιασμος της ομάδας και μια συνεχής εφαρμογή του ρητού ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ στην αντιμετωπιση των ζητημάτων που ενεκυπταν. Μονο ετσί μπορω να εξηγήσω την φαρσοκωμωδία με το θέμα προπονητης που ακομα εκρεμμει, και ειχε σαν αποτελεσμα την μη σωστή προετοιμασία της ομάδας καθως και την μηδενική της ενισχυση εστώ και με ταλέντα. 

Κατα τα χριστούγεννα ανεβασε την παρασταση «Ο Παοκ της Αραβιας» υποτιμώντας την νοημοσύνη και την μνήμη των οπαδών που ετρεχαν στο αεροδρομιο για να υποδεχθουν τον Ρωσο μεγιστανα που «θα μας εκανε Chelsea>>

Ερχεται λοιπον προχθες και η λευκη ψηφος στην πρόταση μομφης κατα του Μαρινάκη. Απ’οτι καταλαβαίνω λοιπον του Ζαγοράκη δεν του εκανέ ουτε κρύο ουτε ζεστή για τα καραγκιοζιλικια του χοντρού στο ματς του κυπέλου, για την τιμωρια του Χαβου και για τις τιμωριες που σίγουρα θα ακολουθήσουν. Απλα δεν παιρνει θεση!
Κατι σαπιο υπαρχει στην Δανιμαρκία και ψευτης να βγω αλλα η μονη επιτυχια που θα πιστωθει στην θητεία του Ζαγορακή θα ειναι η μείωση της θητείας του Κουτσιανικούλη

Panagiotis Kanellopoulos

3 σχόλια:

  1. Συγγνώμη κιόλας αλλα το άρθρο αγγίζει τα όρια της λασπολογίας. Με επιχειρήματα που βγαίνουν κατόπιν εορτής και εκ του ασφαλούς. Σύμφωνα με σένα ο Τεό φταίει που έφυγε ο Σάντος, που δεν ήρθαν οι Άραβες, που τραυματίζεται ο Μούσλι, που δεν πήρε εισητήρια με ΑΕΚ, που δέχθηκε επίθεση το λεωφορείο μας στο Zagreb που είναι τα αδέρφια μας φυλακή και λοιπές τέτοιες ομορφιές.
    Επιπλέον ήθελες να ταχθεί με το Πράσινο Άρμα που μας έκοψε την πιθανότητα διεκδίκησης του πρωταθλήματος πέρσι με εξίσου νταβαντζίδικο τρόπο. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
    Μπεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mr. kanellopoulos for president...

    Προφανώς και το πιο πάνω άρθρο δεν αντιπροσωπεύει τους διαχειριστές του ιστιότοπου. Αυτό δεν είναι μια "εκ των υστέρων ομολογία". Τα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης είναι αστάθμητα...

    Νίκος Σταυρόπουλος(εκ των διαχειριστών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλέ Νικο καλησπέρα,

    Συγγνώμη αν αργησα να απαντήσω στα παραπάνω σχόλια καθώς αν και Κυριακή η μέρα ηταν ιδιαίτερα γεμάτη.
    Το αρθρό μου ήταν ενυπόγραφο και όπως επισήμανα κατα τήν αποστολή του εκφράζει προσωπικές μου θέσεις για τις οποίες δεν εχω βέβαια την απαίτηση να υιοθετήθουν. Σε ευχαριστώ ομως και πάλι για την φιλόξενία στον χωρο την οποία ελπίζω να μην εχω καταχραστεί.

    Κε Λαδά,
    Η εννοια της λασπολογίας συνιστάται και απο την υστεροβουλία και τετοια στα γραφόμενα ενος οπαδού. τα οποία θα διαβάσει αν ειναι τυχερος ενας μετα βιας διψήφιος αριθμος αναγνωστων, δεν μπορει να υπάρξει.
    Ο Ζαγοράκης δεν εδιώξε τον Σαντος. Αυτό αποτελούσε προσωπική επιλογή του Πορτογάλου την στιγμή που καταλαβε οτι η ομάδα δεν μπορούσε ρεαλιστικά να χτυπήσει πρωταθλημα.
    Ο Ζαγοράκης δεν φταιεί που δεν ηρθάν οι Αραβες, φταιει ομως για την δημοσιευση των συνομιλιών που οδήγησαν στην επαναπροβολή του σηριαλ Ιβαν Σαββίδης. Για να το πω και απλά, εδω μπακαλικο πας να αγοράσεις και μεχρι να το κλεισεις δεν λες κουβέντα οχι μια π.α.ε οπως ο ΠΑΟΚ.
    Για το λεωφορείο στο Ζαγκρεμπ και τις διώξεις οπαδών δεν εχω αναφέρει κατι οποτε δεν χρειαζεται να απαντήσω.
    Σχετικά με την προσδεση στο Πρασίνο Αρμα που αναφέρεις θα ήθελα να σου πώ πως απο την στιγμή που υπάρχουν θεσμικά οργανα οσο διεφθαρμένα και αν είναι αυτα, δεσμεύσαι να αναζητήσεις λυσεις μέσω αυτών. Μου φαινεται οξύμωρο οταν εχεις περάσει τοσα μεσα σε μια χρονια και σου ζητούν να ψηφίσεις να δηλώνεις απλα "δεν εχω θέση"
    Τέλος δεν θεώρω τα παραπάνω ουτε μομφή προς τον Ζαγοράκη (ειναι και της μόδας) ούτε μιζέρια ( οπως αναφέρεις στο αρθρο σου Νίκο). Ξέρω τι σήμαινει Ο Ζαγοράκης για τον ΠΑΟΚ και ξέρω τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τον Ζαγοράκη- μια απο τις ποιο εντονές αναμνησεις μου ειναι αυτή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Καβαλα που εκλεγε ανακοινωντας την μεταγραφή του στην Leicester). Δεν πιστευώ όμως οτι υπάρχουν στην ομάδα ατομα υπεράνω κριτικής, ειτε αυτα λεγονται Σαλπιγγίδης, Μουσλιμοβιτς η Ζαγοράκης

    ΥΓ. Αν θές μην "βελάζεις" .Ειναι χειμώνας και τα προβατα θα είναι κανα μήνα ακομα στην στανη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή